Rolf Rolf Swüste

Hallo,

Ik ben Rolf Swüste, woon in Horst en speel drums. Na enkele omzwervingen van joekskapel, blaaskapel en enkele bandjes ben ik beland bij BizzyBizzy. BizzyBizzy is een band van gepassioneerde muzikanten die onder het genot van een drankje veel lol hebben en een leuk stukkie muziek kunnen maken.

Groetjes en graag tot ziens bij een optreden.
Kay Kay Smits

Ik ben Kay Smits. Ik ben een veelzijdig muzikant binnen BizzyBizzy. Speel toetsen, trombone en gitaar. Als kleine jongen wilde ik al trombone gaan spelen, net als mijn 2 ooms. Om dit te bereiken ben ik op mijn 7e begonnen op blokfluit waarna ik na een jaar over ben gestapt naar cor, omdat de trombone nog te groot voor me was. Na 1,5 jaar cor gespeeld te hebben mocht ik eindelijk overstappen naar trombone. Gedurende de jaren ben ik beter geworden op trombone en speel ik bij de koninklijke harmonie “Unie” van Sevenum. In augustus 2006 meldde ik me bij de toenmalige band PUR, die verlegen zaten om muzikanten. Na dit gesprek heb ik toegezegd om toetsen te gaan leren en 3 weken later speelde ik mee op de repetitie. Sinds 2011 heb ik ook de gitaar toegevoegd aan mijn muzikale ervaring.
Tom Tom van Dijck

Ik ben Tom. Ik heb een jarenlange muziek-ervaring opgebouwd in diverse muziekgezelschappen en bandjes. Meestal speel ik begeleiding op akoestische gitaar en zing 2e stem en background vocals. Verder speel ik af en toe graag op toetsen. Een enkele keer, als het net zo uitkomt, pak ik ook mijn trombone of trompet. Ik heb het grootste deel van de arrangementen voor mijn rekening genomen en ben tevens de muzikale leider van de band. Ik denk dat BizzyBizzy in deze samenstelling een enorme muzikale potentie heeft en ben erg benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen.
Wiel Wiel Drissen

Hoi, Ik ben Wiel. Speel tenor sax bij BizzyBizzy en hoop er ooit weer eens een alt bij te kunnen kopen. Ik ben begonnen met mondharmonica en ‘trekbuul’ als kleine Wielie. Daarna bij de harmonie, meer dan 25 jaar alt sax gespeeld. De mondharmonica wordt ook nog wel eens uit het doosje gehaald bij BizzyBizzy. Zou gaaf zijn om ook ooit nog eens iets te doen op de trekzak. Muzikaal gezien dan. Verder doe ik de techniek van onze eigen installatie en speel ik nog voor penningmeester om de financiële zaken rondom onze band te regelen. BizzyBizzy is een keigezellig clubje en ik hoop dat we nog jaren samen muziek kunnen maken!
Rob Rob van Dijck

Hoi ik ben Rob, Ik heb al heel wat ervaring op muzikaal gebied. Mijn nieuwe uitdaging is elektrische gitaar en daar ben ik nu volop mee bezig.
Behalve gitaar spelen pak ik ook nog wel eens mijn trompet of microfoon, of rammel ik wat op de toetsen.
Frank Frank van Dijck

Hey allemaal, Mijn naam is Frank en ik ben de basgitarist in de band. Ik heb hiervoor in een ander bandje basgitaar gespeeld. Naast mijn rol als basgitarist, ben ik ook nog leadzinger. Ik ben oorspronkelijk bij BizzyBizzy gekomen als invallend basgitarist, maar ben nu lid van de groep. Ook speel ik vanaf mijn zevende piano.